Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, May 4, 2011

tragis air mata

Air mata tragis aku laju je mengalir bila aku tgk komen kat draft II projek aku...nape begitu cuai dlm membuat keputusan...lgsg xtgk balik ape kesalahan aku...entah kekal ke markah yg aku dpt 2??Ya Allah tlg bg aku dpt A...aku memohon padaMu......pedih aku nk terima sume nih...bagi la aku kekuatan...tq my hubby Yusri, Mia, Ana, Syahidah, n Nurul....tq bg sokongan..aku akan wat yg terbaik...amin....


cer citer


mlm td kuar mkn2x dgn member2x housing....buat majlis perpisahan kit..sedih sgt....xtau lg bila leh jupa...tp xsume yg pegi....kami sume g mkn di maeps....sedap...steambot dll....antara kwn2x yg sertai azmi,kak yus,alisya,
(1 family),aku,una,ariff,diba,ck,tirah,saba n ziana...mls den nk cito pnjg..jom kita usya gambar...

peeewwwiiittt
"eden banggo ghoti guno chopstik"

"makanan permulaan"











"tu diaa....byk x den mkn??"

Sweet Strawberry : tq kwn2x hiburkan ati masing2x...kredit to saba n tirah coz suke kongsi gambar...mmuuash!!!

Tuesday, May 3, 2011

Pelikkah Aku

Hmmm....soalan yg menghantui hidup...dah 3 tahun aku menetap n belajar kat UPM nih....senda gurau, suka duka, gelak tawa, sendu sendawa sume ada....selama 3 tahun nih aku baru sedar aku nih xde jalan yang tetap dlm memilih haluan ke hadapan. tp kwn aku kata xpe..kepelbagaian itu menunjukkan aku sorg yg unik...mana xpeliknye...aku amik kos Bacelor Pengajian Pengguna (pasaran,pengurusan,hak2x pengguna)...tup2x bila minor aku pilih Perumahan(landskap,hiasan dalaman,rekabentuk dll)....time wat projek thn akhir plak mcm mana aku buleh memilih Pemakanan....patot aku rasa berat je aku nk bawa...rupa2xnye benda 2 yang serupa tp berbeza...OMG....sebenarnye xde mende pun nk tulis saje je...wek.




Sweet Strawberry : iRa is PELIKS

Sunday, May 1, 2011

Saturday, April 30, 2011

Semangat Menempuh Kejayaan

aku kat atas tu yer,,,,hikhikhik

bengang...jeles...sakit ati...sume ada..nape???hhhmmm sbb org len dah leh jilid...tapi aku and the geng xleh lagi..sebab ape??sbb my supervisor sgt2x teliti cek kami punyer thesis...dia nk yg terbaik dr kami...i luv u dr.hasmah....hhmmm yg jelesnye sbb ada je kwn2x yg anta tp SV dia xcek n terus jilid..OMG..betuahnya badan...hhmmm...lagi yg bengang ada juga yang dah tau depa akan dpt A...adilkah??sume org penat lelah wat thesis...depa tanpa dugaan dan cabaran dapat A...siap leh gelak kuat2x..ganggu org len..SHUT UP OK!!!oh itu rezeki depa...tapi jgn le cite kat org...buat jeles je..hampeh tol...but aku dh yakin nk wat yg terbaik dan jadikan itu sbg cabaran..chaiyok2x...ira..aja-aja fighting....yeeehhhaaa......................aku akan berdiri setinggi dan sejauh mcm gambar kat atas tuh...INSYAALLAH......



Love Story Yus & Ira

lurve

video




p/s : khas to my hubby

Monday, April 25, 2011

fyp vs final xm

pening+loya+penat+nak muntah+gila = fyp vs final xm

sem yg penuh kegilaan...kestressan...waduh...bila mau abis 2mggu nih???fedup...no no no....xde fedup2x...masa xcukup...aku perlu....50jam sehari...cukupkah???aku dh mengarut...sbb apa???thesis vs final....dah mcm nama anak kembar dah...ahakz...aaaaaa...nak lari dari situasi nih....kwn2x yg len mcm dh siap je...hhhmmm tahniah...huh....but mcm ni lah aku rasa bila bgn dari tidur..hmm tidur 20/24jam...amacam???bagus sgt...

ni time wat thesis!!!

telah bertukar jantina....


time study

buku yg baca aku
O.M.G






p/s : baru bgn sahur...xleh tido..lepaskan tekanan kat sini ler...